Gnist

Appen Gnist er mer enn bare medlemskort

Mange foreninger skaper medlemsfordeler gjennom rabattavtaler for sine medlemmer. Gyldig medlemskort er i denne sammenheng viktig. Medlemskort kan også benyttes i forbindelse med adgang til foreningers arrangementer og møter eller når man skal kjøpe sesongkort i Brumunda som utenbygds...

De fleste løser medlemskort ved å sende faktura m/medlemskort, og hvor medlemmet etter betaling limer kvitteringsoblat fra banken på medlemskortet. Dette betyr både arbeid og ikke minst høy kostnad. Foreningen har kostnader på giro, konvolutt og porto som koster rundt 20 kroner pr. medlem og i tillegg betaler medlemmene 20 kroner til banken for kvitteringsoblat.

Gnist Online Medlemskort koster foreningen kr.5 pr. medlem og alt arbeid knyttet til administrasjon av medlemskort forsvinner. Dette er en stor kostnadsbesparelse for foreningen og ikke minst for alle medlemmene.

Gnist medlemskort er løsningen og den er tilgjengelig for alle medlemmer i BOSFF!   

Det har etter hvert blitt en god del medlemmer som bruker Gnist Online medlemskort i BOSFF men vi ønsker at enda flere vil ta appen i bruk. Den er gratis å laste ned og gratis å bruke for våre medlemmer. Appen på mobiltelefon er tilpasset både for iPhone og Android. Gnist fungerer også på nettbrett og Pc.

Med Gnist kommer medlemmene tettere på foreningen. Her har de full oversikt over relevante aktiviteter og meldinger fra foreningen. De kan også oppdatere sine egne opplysninger og blant annet legge inn profilbilde.


Mange fordeler med Gnist Medlemskort

  • Medlemskort automatisk synlig når kontingent er betalt
  • Alltid tilgjengelig via app og nettleser
  • Oversikt over rabattavtaler (dersom slike finns)
  • Foreningen får eget design og logo på medlemskortet
  • Stor kostnadsbesparelse
  • Oversikt over foreningens aktiviteter

Innlogging første gang.

Etter at appen Gnist er lastet ned må du åpne for å registrere deg.

·        Skriv inn din e-postadresse som du er registrert med i vårt medlemsregister.

·        Når du klikker videre må du oppgi passord. Det skal da normalt sendes et til din mailadresse. Det kan ta noen minutter. Vær tålmodig. Kommer det ikke kan du klikke ”Glemt Passord” så vil det nok komme. Bruk det passordet til å logge inn. Du trenger ikke å logge ut… da kommer du rett inn senere ved bare å klikke på Gnist ikonet.


Så enkelt… lykke til !Kjekt å ha medlemskort på telefon

Dette er medlemskortet til BOSFF